Kinderdagverblijf Oki-Doki

De leukste in Veenendaal!

Wat bieden wij?

Baby foto

Dagopvang

De leukste dagopvang van Veenendaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar!

Samen rooster uitzoeken

Flexibele opvang

Veranderd jouw rooster vaak en is het daardoor lastig in te plannen? Dan bieden wij flexibele opvang in dagdelen aan!

Peuter aan het spelen

Peuteropvang/ VVE

Naast de leukste dagopvang bieden we ook de leukste peuteropvang in Veenendaal van  2 tot 4 jaar!

Bekijk dit filmpje en krijg een impressie van ons kinderdagverblijf!

Ik vind de David Tenierslaan een super leuke locatie om te zien en ik vind de leiding heel erg leuk! Mijn dochters Emma en Iris gaan altijd met plezier naar Oki-Doki toe, wat heel fijn is als ouder. Ik zou kinderdagverblijf Oki-Doki zeker aanraden aan andere mensen, voor het grootste gedeelte om de flexibiliteit.

Amber van Gendt

Zowel mijn dochter als mijn zoontje zijn altijd met veel plezier naar Oki-Doki gegaan. De leidsters bij Oki-Doki zijn erg professioneel maar tegelijkertijd ook altijd super lief geweest. Ik kan me geen betere opvang voor mijn kinderen voorstellen, ik raad Oki-Doki ook aan iedereen aan!

Emma Bakker

Suze komt eigenlijk altijd vrolijk thuis na een dagje Oki Doki. Ze vertelt over wat ze beleeft. Lekker buiten spelen in de zandbak vind ze het aller leukst! Ze verbaast ons soms met de liedjes die ze allemaal leert…. Suze laat ze thuis allemaal de revue passeren. Wij vinden het prettig voor haar dat er weinig wisseling binnen het team is. Ze kent de ‘juffies’ die voor haar zorgen en dat geeft haar, maar ook ons, een vertrouwd gevoel!

Anne Jansen

Dank voor al jullie goede en lieve zorg en opvang de afgelopen jaren, voor zowel Lieke als Jelle. En ik kan me geen betere opvang bedenken!<3 Jullie hebben altijd meegedacht en meegeholpen aan hun fantastische groei en ontwikkeling.

Kim van den Brink

Tarieven

Dagopvang

Dagopvang bij Oki-Doki kost €9,99 per uur. Wij bieden zowel halve dagopvang als hele dagopvang aan. Bekijk hier een overzicht van de tarieven.

Flexibel/ maatwerk

Is jouw werkrooster elke week of maand misschien anders? Dan bieden wij maatwerk! Het uurtarief voor flexibele opvang is €10.95.

Peuteropvang

Ben jij opzoek naar de leukste kinderopvang voor jouw peuter in Veenendaal? Bij ons kan je peuter al terecht voor €9,88 per uur.

Waarom Oki-Doki?

Persoonlijke aandacht voor jouw kind!

Is jouw werkrooster elke week anders? Vraag ons dan om onze flexibele opvangmogelijkheden.

Door de 2 kleine locaties in Veenendaal, biedt Oki-Doki warme en gezellige opvang.

Onze pedagogisch medewerkers zijn opgeleid om de taalontwikkeling optimaal te stimuleren.

    Rondleiding aanvragen

    Bekijk onze foto's!