Feestjeee

Okidoki

  >  Alle   >  Annet 20 jaar bij Oki-Doki

Annet 20 jaar bij Oki-Doki

18 juni 2021 werkt onze helpende hand Annet alweer 20 jaar bij Oki-Doki. En dat betekent natuurlijk feest! Annet wist helemaal niet dat ze de 18e al 20 jaar bij ons werkt. Het was dus een verrassing toen ze ineens een heel groot spandoek zag staan. Op dit spandoek stond: Annet 20 jaar Oki! En natuurlijk werd onze Annet ook goed in het zonnetje gezet. We krijgen altijd een lekker bakje koffie van Annet, maar nu kreeg Annet van ons een lekker kopje koffie en natuurlijk iets lekkers erbij!
Annet 20 jaar bij Oki-Doki

Feest, dus taart!

Wat is een feest nu zonder taart? Daarom hadden wij een hele leuke taart gekocht speciaal voor Annet. Natuurlijk mochten ook alle kinderen op de locatie een lekker stukje taart! Dat was echt even lekker smikkelen met zijn allen! Maar natuurlijk hadden we ook samen met iedereen heel mooi gezongen en hebben we allemaal Annet gefeliciteerd.
Annet en de kinderen met taart
De taart!

Wat is een feest zonder een cadeau?

Natuurlijk hadden we ook een leuk cadeautje gekocht voor Annet! Dat had ze zeker dik verdiend. Samen met de kinderen die die dag op het kinderdagverblijf waren, hebben ze het cadeautje uitgepakt. Annet was er heel erg blij mee!
kado uitpakken