Image Alt

Okidoki

  >  Alle   >  Sinterklaas en pieten bij Oki-Doki in Veenendaal

Sinterklaas en pieten bij Oki-Doki in Veenendaal

Op 2 december kregen de kinderen een belangrijke brief op Oki-Doki. Het was namelijk een brief van Sinterklaas en zijn pieten! Met z’n allen gingen we naar de brievenbus waar de brief zat. In deze brief bedankte Sinterklaas en zijn pieten, de kinderen van Oki-Doki voor alle mooie kaarten die ze voor Ozosnel zijn verjaardag hadden gemaakt. Ook stond er in de brief dat Sinterklaas en zijn pieten vrijdag 3 december langs zullen komen in Veenendaal bij Oki-doki.

En wie stond er vrijdag bij kinderdagverblijf Oki-Doki in Veenendaal op de stoep?.. Niemand minder dan Sinterklaas en natuurlijk en zijn pieten! Sinterklaas ging naar binnen en alle pieten strooiden met die oh zo lekkere pepernoten. Natuurlijk ontbrak het grote boek van Sinterklaas niet waar alle kinderen in staan. Eén voor één mochten ze bij Sinterklaas op schoot zitten en vertelde de Sint een leuk verhaaltje over het kindje.

Ook gingen de pieten nog heel gezellig dansen met alle kinderen. En hadden ze samen nog een paar lekkere pepernoten gegeten. Voordat Sint en piet naar huis gingen en kregen alle kinderen nog een heel leuk cadeautje.

Toen was het tijd om doei te zeggen tegen Sinterklaas en de pieten en hebben we ze met z’n allen uitgezwaaid. We hopen dat Sinterklaas en zijn pieten volgend jaar weer een bezoekje komen brengen op Oki-Doki.

Post a Comment