Schattige kids

Agenda

  >  Agenda

De derde maandag van september is in Veenendaal "Lampergietersavond". Op kinderdagverblijf Oki-Doki hebben we daar over dag een voorproefje op genomen. De kinderen waren mooi verkleed en genoten van de mooi, zelfgemaakte lampionnen, zoals de foto's hieronder laten zien. En wat hebben de kinderen genoten lekker gesmuld van de chocolademelk en de langetjes!

18 juni 2021 werkt onze helpende hand Annet alweer 20 jaar bij Oki-Doki. En dat betekent natuurlijk feest! Annet wist helemaal niet dat ze de 18e al 20 jaar bij ons werkt. Het was dus een verrassing toen ze ineens een heel groot spandoek zag staan. Op dit spandoek stond: Annet 20 jaar Oki! En natuurlijk werd onze Annet

Ons kinderdagverblijf steunt de stichting Make-A-Wish! Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Ieder jaar krijgen circa 1200 kinderen in Nederland te horen dat levensbedreigend ziek zijn. Al die kinderen hebben -afgezien van het feit dat ze beter willen worden- een allerliefste wens.