Over ons banner

Over ons

  >  Over ons

Wie zijn wij?

Laten we ons eerst even voorstellen. Kinderdagverblijf Oki-Doki is opgericht door Astrid van Eden en Desiree van Hoeve. 27 jaar geleden hebben wij kinderopvang Oki-Doki in Veenendaal opgericht. Momenteel hebben wij twee locaties: David Tenierslaan en Weverij. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is binnen de kinderopvang en passen we dit elke dag weer toe.

Eigenaresses

Al 27 jaar een begrip binnen de kinderopvang in Veenendaal

Toeval bestaat niet….. In 1993 kwamen wij bij “toeval” samen in de ondernemingsraad van de kinderopvangorganisatie waar we destijds werkten. Er bestonden toen nog uitsluitend door de gemeente en overheid gesubsidieerde kinderopvangorganisaties. Jong en ambitieus deelden we tijdens een studieweekend onze ideeën over hoe het ook zou kunnen!

Kinderdagverblijf Oki-Doki opent haar locaties in Veenendaal

Niet veel later in november 1994 zaten we bij de KvK om Kinderdagverblijf Oki-Doki officieel in te schrijven. Ons verhaal in vogelvlucht: we huurden een pandje aan de Klaas Katerstraat in Veenendaal, we groeiden binnen een half jaar uit ons jasje. Vervolgens kochten we een stuk grond van de gemeente aan de David Tenierslaan in Veenendaal. Daar bouwden we ons eigen kinderdagverblijf! Tot op de dag van vandaag onze trots. Maar ook daar bleef het niet bij. Door de jaren heen vestigden we ons op de Verlengde Spoorlaan, Vliegenzwam, de Rembrandtlaan, de Valreep en als laatste op de Weverij. Steeds wisten we op tijd in te springen in wijken waar kinderopvang interessant was, om vervolgens wanneer een wijk verouderde de locatie weer vloeiend op een natuurlijke wijze af te laten vloeien. Het resultaat is dat vandaag de dag onze twee vestigingen David Tenierslaan en Weverij in Veenendaal de stabiele basis van onze organisatie zijn.

Waar zijn we goed in?

Door de loop der jaren werd duidelijk waar we goed in zijn, we hebben elk onze eigen talenten wat samen een compleet pakket geeft om een organisatie als Kinderdagverblijf Oki-Doki in Veenendaal te runnen. Astrid haar talenten zijn: haar directe eerlijkheid, organisatorisch inzicht, leidinggevende capaciteiten en communicatieve vaardigheden. Désirée haar talenten zijn financieel inzicht, communicatieve vaardigheden en de knopen doorhakken. Gezamenlijk kunnen we op alle vlakken snel en adequaat handelen. We beseffen maar al te goed dat een goed team van medewerksters, communicatie met ouders en een financieel gezond bedrijf de basis is van ons succes!

Enna aan het spelen

Kleinschalig kinderdagverblijf: korte lijntjes

Wij vinden het erg leuk om te horen hoe de kinderen bij ons uiteindelijk terecht zijn gekomen. Zo weten we dat de ene piloot is geworden, de ander werkt bij de politie en wat ook heel bijzonder is dat een aantal meisjes nu weer bij ons stage lopen! Wij wilden namelijk altijd een kleinschalig kinderdagverblijf, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. En omdat we dus zo kleinschalig zijn, zijn de lijnen kort en kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant en kinderen.

Waarom kinderdagverblijf Oki-Doki in Veenendaal?

Al 27 jaar ervaring

Twee unieke locaties in Veenendaal

Flexibele opvang die ook echt flexibel is

Weinig verloop van personeel

Kleinschalig

Kinderen van alle leeftijden bij elkaar op één groep

Professioneel

En natuurlijk super gezellig!

Twee meisjes

Kom je binnenkort een kijkje nemen? Vraag een rondleiding aan